Verkoop

Klik op play om een inkijkje te krijgen in onze winkel:

Al onze producten zijn in onze molenwinkel te koop. Onze vrijwilligers helpen je graag met raad en daad. We hebben een uitgebreid assortiment bakmixen, van kruidkoek tot broodbakmix. Alle mixen zijn samengesteld van puur biologische ingrediĆ«nten en volgens eigen recepten. Op de verpakkingen staan de ingrediĆ«nten aangegeven en duidelijke gebruiks- aanwijzingen, je kunt er thuis gemakkelijk mee aan de slag. Daarnaast verkopen wij ook vers brood, een assortiment droogwaren en handige bak-artikelen. Je kunt in onze winkel alleen met PIN betalen!

In de webwinkel kun je vast een kijkje nemen en zien wat we allemaal verkopen! Je kunt het gelijk bestellen en thuis laten bezorgen of het afhalen in de winkel. Je kunt het ook afhalen op de markten, in de nieuws-berichten staat waar je ons allemaal tegen kunt komen. Verder zijn er andere (biologische) winkels die onze producten verkopen.  

Wil je de lekkernijen van onze bakkerij graag uitdelen tijdens een feestje, dan kun je ons inhuren met onze PicknickKar. We kunnen deze lekkernijen serveren samen met koffie, thee en andere drankjes of een lunch verzorgen voor minimaal 30 pers.

Wil je meer over weten over de verkoop, neem dan contact op met Karlijn 06-26086705