Haverbrood

4,79

Categories: ,
Biologische glutenvrije haverbrood broodmix op basis van glutenvrije havervlokken met zuurdesem om makkelijk een smaakvol biologisch haverbrood te bakken. Voor deze broodmix is nog wel gist nodig. Deze biologische glutenvrije broodmix is goed voor een smaakvol glutenvrij brood van circa 850 gram.
Ingrediënten
Volkoren Havervlokken* (70%), Volkoren Rijstmeel*, Zuurdesempoeder* (Boekweitmeel*, Quinoameel* en Startculturen), Zeezout en Verdikkingsmiddel* (Guargom*).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Bevat zeezout.
Voedingswaarden per 100 g
Energie 1496 kJ / 356 kCal Koolhydraten 59,5 gram
Eiwitten 11,7 gram  – waarvan suikers 1 gram
Vetten 5,9 gram   – waarvan van nature aanwezige suikers 1 gram
 – waarvan onverzadigde vetten 4,7 gram   – waarvan toegevoegde suikers 0 gram
 – waarvan verzadigde vetten 1,2 gram Vezels 8,5 gram
Zout 1,9 gram
Gecontroleerd glutenvrij
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat gluten doordat haver praktisch altijd samen wordt verbouwd met gewassen zoals spelt en tarwe. Deze haver wordt op land vrij van gluten geteeld en apart verwerkt. In elke stap van het verwerkingsproces wordt de havermout gecontroleerd op gluten. Zo kan Bauckhof garanderen dat dit product glutenvrij is en dus minder dan 20 ppm gluten bevat.
Gewicht 0,5 kg